Bitcoin Kopen

Laatste Update op 16 oktober 2021 door Thomas

Er zijn echt goede redenen om Bitcoin te kopen: je begrijpt alle inherente risico’s die ermee verbonden zijn, en je wilt eraan deelnemen. U wilt waarschijnlijk online aankopen doen of geld ermee verzenden. Je houdt van de algemene filosofie achter een puur gedecentraliseerd monetair systeem. Misschien is de op een na belangrijkste reden om te kopen de langetermijnrente die ermee is gekoppeld.

Er zijn verschillende manieren om bitcoins te kopen. U kunt dit rechtstreeks doen bij een uitwisseling zoals Mt. GOX of PAYDOTCOM. Beide inrichtingen zijn al enkele jaren actief en ze worden vertrouwd door kopers en verkopers over de hele wereld. U kunt het ook kopen via online forex of futures-uitwisselingen. Beide locaties hebben een breed scala aan valuta’s beschikbaar op hun platforms.

Maar de beste manier om bitcoins te kopen is via een uitlaat die multi-valuta biedt voor handelaren. Als u ervoor kiest om uw munten van een makelaar te kopen, koopt u ze van tientallen wereldwijde locaties. Dit kan je een groot voordeel geven omdat je overal ter wereld kunt kopen, en voor zowat een valutapaar. Makelaars zoals dit bieden ook betere vergoedingen dan individuele uitwisselingen, voor hetzelfde serviceniveau. Terwijl makelaars in het algemeen kosten in rekening brengen voor het faciliteren van transacties, is de kosten van het kopen en verkopen van cryptosurfs minuscule in vergelijking met de kosten van de Commissie en andere kosten die bij individuele uitwisselingen zijn gemaakt.

Dus als je nadenkt over hoe je Bitcoin koopt, overweeg dan om het in multi-crypto hedge-fondsen te kopen. Een rijkdombeheerder kan aanbevelen dat u in digitale valuta investeert via een beheerde fonds. Fondsen zoals deze bieden u meerdere investeringen in verschillende cryptosurfs en krijgt u in ruil daarvoor een aandeel van elke winst. Het mooie van deze fondsen is dat u geen account hoeft te openen op een bepaalde plaats – u kunt al uw bedrijf in uw eigen particuliere portemonnee uitvoeren.

Sommige mensen kiezen er ook voor om koude portemonnee-munten te gebruiken, ook bekend als offline munten. Offline portefeuilles zijn vergelijkbaar met debetkaarten die worden gebruikt in sommige ATM-machines; Dit betekent dat u uw privésleutel moet verliezen, u geen toegang hebt tot uw fonds, omdat u geen toegang hebt tot internet om dit te doen. Cold Wallet Cryptosurfs zijn veiliger dan andere vormen van investeren, maar ze worden niet algemeen geaccepteerd als een efficiënte vorm van investering door mainstream online brokers.

Als u geïnteresseerd bent in het leren van bitcoins, moet u begrijpen hoe het tabblad Prijzen werkt. Ten eerste moet u een website vinden die de portefeuilles biedt. Vervolgens moet u zich aanmelden en een account krijgen. Vanaf daar kunt u beginnen met investeren in welke valuta’s u ook kiest. Voordat u het weet, zult u genieten van de voordelen van deel uitmaken van de wereldeconomie als het gaat om deze meest unieke vorm van investeringen.